12 en 13 maart El Palomar

Vandaag rijden we gezamenlijk naar het binnenland ongeveer 30 km verder naar een cp in El Palomar. Het wordt weer warm en in de buurt van Gandia kunnen we lpg tanken bij de Repsol. Tegen 11 uur komen we aan. Een klein dorpje gelegen in heuvelachtig gebied.

Een mooie cp voor 5 euro per dag en gratis douche wasmachine en wc. Wilma en Jacqueline gaan in het dorp brood halen en wij maken alles gereed. We houden deze dag alleen al van de warmte ons gemak. Het niet erg rustig want het gras wordt gemaaid, maar voor de rest alles in orde. Flohr is ook aan het bekomen en dat is dus ook weer in orde.
13 MAART:  de fietsen worden weer klaar gezet en gaan een dorpje bezoeken ongeveer 4 km verderop. Via een fietspad met flinke klimmen lukt het ons het dorpje te bezoeken. Een rustig oord en we drinken koffie buiten in de zon. Dan wandelen we naar de bron op het plein en en rijden dan naar de kerk. Binnen staan veel kostbare kandelaars en een vriendelijke bewaker leidt wilma en Jacqueline rond en alles in het Spaans natuurlijk. Een paar kaarsen voor thuis kopen. Hier worden de paaskaarsen voor heel Spanje gemaakt zo wist de man dat aan ons uit te leggen. 
Tegen de middag rijden we terug naar de camper en ondanks dat het bewolkt was geworden trekt deze na de middag weg en eten gebakken spek met brood. Verder houden we ons gemak voor deze dag. 

Tegen de avond de fietsen weer in de camper zetten. Dat gaat steeds beter en sneller. Het stuur eraf halen en in een buis hangen scheelt in de hoogte van het bed bijna 30 centimeter en de fietsen kunnen compact tegen elkaar.